Waterfilters in de keuken en op het zendingsveld

Toegang tot schoon en veilig drinkwater is op veel plaatsen in de wereld een (groeiend) probleem. Jabes verzekeringen ondersteunt het waterfilterproject van Mission Indonesia door het mede-financieren van AQUA Logic waterfilters. 

 

Peter Koelewijn legt zich al jaren toe op het ontwikkelen van deze waterfilters. Ten eerste voor hen met directe nood, vaak door armoede en natuurrampen. Hiervoor heeft hij een uniek en gebruiksvriendelijk waterfilter ontwikkeld: de AQUA Logic Siphon C-Ultra, geschikt om een gezin te voorzien in hun dagelijkse drinkwaterbehoefte. 

 

Het is Peters verlangen dat dit waterfilter de ontvanger niet alleen toegang tot schoon drinkwater zal geven maar ook tot Levend Water. Want vaak is de ontvanger iemand uit een onbereikte bevolkingsgroep en hebben zij het Evangelie meestal nog nooit, op een voor hen begrijpelijke manier, gepresenteerd gekregen. 

 

Vanuit deze zendingsvisie heeft Peter ook aan de zendingswerkers gedacht. Voor hen heeft hij de AQUA Logic Tap C-Ultra ontwikkeld. Een waterfilter voor op het aanrecht met een directe aansluiting op de kraan. Door media-aandacht voor medicijnresten en loodverontreiniging in ons kraanwater is er ook in Nederland steeds meer interesse in dit drinkwaterfilter. 

 

Wij, de 4 Nederlandse gezinnen van Mission Indonesia, wonen in een stad op centraal Java. En ook hier is het water uit de kraan geen drinkwater. Dankzij de AQUA Logic waterfilter op ons aanrecht hoeven we ons geen zorgen meer te maken over chemicaliën, zware metalen, medicijnresten en bacteriën die onszelf, en met name onze kinderen, gezondheidsproblemen kunnen opleveren. En het is fijn geen zware (milieuvervuilende) waterflessen meer te hoeven kopen en te verslepen!

 

In Indonesië sterven er jaarlijks duizenden mensen, vooral jonge kinderen, aan de gevolgen van het drinken van verontreinigd water. De nood voor veilig drinkwater wordt er gevoeld. 

 

Als Mission Indonesia zijn we betrokken bij de evangelieverspreiding en gemeentestichting onder onbereikte bevolkingsgroepen. Maar als buitenstaander komen we niet zomaar een dorp of gemeenschap binnen. 

 

In samenwerking met Peter en de door hem opgerichte stichting IBOTA distribueren we waterfilters om de gemeenschap te helpen. Door dit community development project hebben we nu toegang tot elk dorp om ook Levend Water met hen te delen. En met succes! We zien dat er ten minste 1 persoon per 10 uitgedeelde waterfilters is die ontvankelijk is voor het Goede Nieuws. Het waterfilter project helpt ons in ons doel om een Disciple Making Movement te starten. 

 

U kunt ook bijdragen aan het waterfilter project van Mission Indonesia door het financieel te ondersteunen. En wanneer u een AQUA Logic waterfilter koopt komt een gedeelte van de opbrengst ten goede aan dit project. Meer informatie vindt u op missionindonesia.org.

JABES VERZEKERINGEN, DANK JULLIE WEL VOOR JULLIE ENTHOUSIASTE ONDERSTEUNING!

Home Solution

 

The AQUA Logic Tap-C-Ultra is developed to provide safe drinking water for household use in situations where there is no safe drinking water supply available. It is also recommended for aid- and development workers and missionaries in countries or situations where the regular water supply is not sufficient as drinking water.

15% korting voor Jabes klanten 

kortingscode: JABES

Indien je een filter gaat meenemen en een adres en telefoonnummer buiten de EU kan opgeven hoeft er geen 21% BTW in rekening gebracht te worden.

 

Mission Partnership

Heb je ook interesse in de mogelijkheid om een waterfilter project in jouw locatie te starten?
Lees hier meer over de mogelijkheden...